Strategii inovatoare pentru spectrul autist

          In data de 8 februarie Programul Son-Rise va fi introdus oficial in Romania chiar de catre primul copil (acum adult) recuperat complet din autism prin aceasta terapie.
            Parintii si terapeutii persoanelor din spectrul autist au ocazia de a participa la un CURS GRATUIT unic in Romania si extrem de special: sambata, 8 februarie, va avea loc o conferinta sustinuta (de la distanta) de catre Raun Kaufman – specialist in autism, expert in Programul Son-Rise si Director de Educatie Globala la Autism Treatment Cent…er of America (http://www.autismtreatmentcenter.org/) -, in care va prezenta strategii inovatoare, eficiente si respectuoase in terapia in autism.
            Raun Kaufman: “Cand eram copil, am fost diagnosticat cu autism sever, fara limbaj si cu un I.Q. testat sub 30. Desi au fost sfatuiti sa ma institutionalizeze, parintii mei, Barry Neil Kaufman si Samahria Lyte Kaufman au dezvoltat in schimb Programul Son-Rise si au lucrat cu mine peste 3 ani, dandu-mi posibilitatea de a ma recupera complet fara nicio urma a starii mele anterioare. Am ajuns sa fiu absolvent al Universitatii de elita Brown cu diploma in Etica Biomedicala, ceea ce nu ar fi trebuit sa fie posibil pentru mine. De fapt, inca ma uimeste cum s-a inchis circuitul – faptul ca acum pot sa ajut alti copii sa treaca podul pe care odata l-am trecut eu insumi.”
             La acest curs : – veti afla cum au reusit parintii lui Raun sa-l ajute sa se recupereze; – veti primi informatii practice despre cum va puteti ajuta copilul sa-si depaseasca dificultatile si sa-si atinga potentialul, pe care le veti putea implementa imediat – veti descoperi cum si de ce functioneaza Programul Son-Rise si cum se aplica in mod concret tehnicile acestui program (incluzand inregistrari video) – vom discuta impreuna despre terapia prin joaca.
Intalnirea va cuprinde si o sesiune de intrebari si raspunsuri cu Raun, iar cursul va fi tradus integral in limba romana.
          Pentru a participa la cursul “Strategii inovatoare pentru spectrul autist”, va invit sa va inscrieti la Mirela Maghercă prin mail la adresa mirela_magherca@yahoo.com sau prin telefon la 0749038048. La inscriere va rog sa va mentionati numele complet, adresa de mail si numarul de telefon.
Voi reveni cu detalii despre locul in care se va desfasura intalnirea.
Va asteptam cu mare drag!

One Response to Strategii inovatoare pentru spectrul autist

  1. Eugenia C Moisescu spune:

    Sint interesata de orice formare in domeniul diagnosticului si reabilitarii legat de spectrul autist. Sugeratimi modurile de participare si conditiile, multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: