Anunt

Monitorizarea programelor la domiciliu .

Terapia ABA

interventie comportamentala intensiva si timpurie

 

Catalina Nicolescu

catalinanicolescu77@yahoo.com

 

8 Responses to Anunt

 1. SUNT INTERESATA SI IMI DORESC SA LUCREZ CU UN COPIL(2-6 ANI),TERAPIA ABA LA DOMICILIU,BUCURESTI.
  PETRO_MAXIM@YAHOO.COM:0722382874

 2. Badea spune:

  buna. caut un terapeut sa imi dea program pentru a lucra eu cu fiul meu in varsta de 3 ani.

 3. Florentina spune:

  Buna Ziua!
  Sunt licentiata in Psihologie in cadrul Universitatii Ovidius Constanta si urmez un master in specializarea “Terapii si compensare in tulburarile de comunicare” in cadrul aceleasi facultati!
  In prezent fac terapie cu 2 copii diagnosticati cu autism si cu un copil diagnosticat cu sindrom Asperger! Parintii interesati in efectuarea terapiei la domiciliu ma pot contacta la adresa de e-mail florentyna_gheorghe@yahoo.com sau la numarul de telefon:0765682850.
  Experienta mea de lucru cu copii este de 6 ani de terapie neintrerupta minim 6 ore pe zi. Mentionez ca am efectuat diferite cursuri legate de acest domeniu si am recomandari din partea parintilor cu care am lucrat.
  Importante nu sunt diplomele ci rezultatul pe care il obtinem cu copii,iar cel mai bine veti observa experienta mea in timpul efectuarii terapiei cu copilul dumneavoastra!
  De asemenea pe parintii care se afla la inceputul terapiei cu copilul ii pot ajuta cu materialele necesare!
  Anuntul este valabil pentru Constanta si Medgidia dar si localitatile limitrofe!
  Va doresc mult succes in efectuarea unei terapii de calitate!

 4. abamoddeviata spune:

  buna ziua! dna Badea, ma puteti contacta la nr de tel 0728055416
  multumesc

 5. roxana spune:

  Terapeut ABA
  Buna ziua, numele meu este Roxana, sunt terapeut ABA si caut un copil cu care sa lucrez la el acasa lucrez de 5 ani. Familiile interesate ma pot contacta la nr de telefon 0721563064

 6. Iulia spune:

  Licentiata in psihologie ,curs formare pe terapia ABA(Tehnici de terapie comportamentala aplicata la copilul cu autism), doresc colaborare cu familii care au copii diagnosticati cu tulburari din spectrul autist.Anuntul este valabil pt orasul Giurgiu si comunele invecinate. Detalii la: 0768108681, e-mail : adina_yulya@yahoo.com.

 7. daiana spune:

  Numele meu este Daiana si caut un copil cu care sa lucrez terapia Aba la domiciliu. Sunt studenta la Fac de Psihologie si Stiintele Educatiei specializarea Psihopedagogie speciala. Adresa de mail daianatroncea@yahoo.com

 8. Buna Ziua!
  Sunt licentiata in Psihologie in cadrul Universitatii Ovidius Constanta si am terminat un master in specializarea “Terapii si compensare in tulburarile de comunicare” in cadrul aceleasi facultati!
  In prezent fac terapie cu 4 copii diagnosticati cu autism si cu un copil diagnosticat cu sindrom Asperger! Parintii interesati in efectuarea terapiei la domiciliu ma pot contacta la adresa de e-mail florentyna_gheorghe@yahoo.com sau la numarul de telefon:0765682850.
  Experienta mea de lucru cu copii este de 7 ani de terapie neintrerupta minim 6 ore pe zi maxim 10 ore. Mentionez ca am efectuat diferite cursuri legate de acest domeniu avizate atat National de catre Colegiul Psihologilor din Romania cat si de Ministerul Educatiei si Cercetarii dar si de Asociatia Nationala a tinerilor si Copiilor cu Autism din Romania cat si international (bineinteles ca puteti avea acces in a vizualiza aceste diplome si recomandari cu prima intalnire pe care o vom stabili impreuna pentru ca totul sa se desfasoare in deplina transparenta atat pentru dumneavoastra cat si pentru mine ca specialist) De asemenea am recomandari din partea parintilor cu care am lucrat cat si progrese foarte pozitive cu acesti copiii.
  Importante nu sunt diplomele ci rezultatul pe care il obtinem cu copiii,iar cel mai bine veti observa experienta mea in timpul efectuarii terapiei cu copilul dumneavoastra!
  De asemenea pe parintii care se afla la inceputul terapiei cu copilul si vom lucra impreuna ii pot ajuta cu materialele necesare!
  Mentionez ca sunt si coordonator de programe terapeutice cat si logoped datorita specializarii pe care mi-a acordat-o terminarea unui masterat pe profilul acesta si anume „Terapii si compensare in tulburarile de comunicare”.
  Pot coordona o echipa formata de dumneavoastra sau pot lucra propriu-zis cu copilul dumneavoastra astfel coordonand in acelasi timp si terapia, pe langa acestea pot face si logopedie cu copilul dumneavoastra acest serviciu fiind inclus in pretul terapiei si nu separat,deci intr-un final dumneavoastra veti fi multumit atat calitativ de efectuarea terapiei cat si de diversitatea serviciilor pe care le ofer dar si de tariful practicat.
  Anuntul este valabil pentru Constanta, Medgidia si Cernavoda dar si localitatile limitrofe!
  Va doresc mult succes in efectuarea unei terapii de calitate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: