Suntem nerabdatori sa lucram cu tine !

Avem 2 locuri  libere pentru copii cu varsta intre 2-8 ani .

 

Terapia A.B.A ne ofera ,,instrumentele,,de care avem nevoie  pentru a identifica si analiza comportamentele tinta ,antecedentele (evenimentele ce apar inaintea comportamentului) si consecintele (evenimente care se produc ca urmare a comportamentului) in procesul de recuperare zi de zi .

Acordand o mare importanta deficitelor de comunicare, de interactiune sociala si joc ce exista la copiii cu autism, avem ca scop folosirea  principiilor A.B.A pentru dezvoltarea de noi abilitati si comportamente, precum si schimbarea comportamentelor neadecvate.

Centrul nostru dispune de camere amenajate pentru desfasurarea programelor de recuperare sub supervizarea consultantului  independent, cu experienta vasta dobandita si in cadrul UKYAP, coordonarea saptamanala fiind asigurata de catre Catalina Nicolescu.

Terapia ABA se desfasoara zilnic 3 ore (9 -13.00 si /sau 14-18.00) ;saptamanal copilul fiind inclus in acest proces de recuperare si beneficiind alaturi de terapia A.B.A de expunere in Camera senzoriala ,acces in sala gym,activitati arte combinate si integrare senzoriala,pregatire entru gradinita sau scoala  etc)

Copilul va avea camera lui de lucru ,va lucra:

-1:1 cu terapeut ce are experienta ,caracterizat si prin energie, implicare ,fun ,pozitivism ,timp alocat gasirii celor mai bune strategii si materiale ce inlesnesc progresul copiilor .

si

-in grup de 3-4 copii sau mai multi in functie de abilitati si obiectivele stabilite ,alaturi de   copii din centru sau in grupurile formate in centru avand ca scop:arte combinate,socializare ,petreceri .

Sedinta cu terapeutul este saptamanala ,cu parintii lunar in cadrul careia se vor monitoriza evolutia ,abilitatile invatate pe toate planurile cognitiv,motric,limbaj,social,autoservire ,factorii care inlesnesc sau impiedica progresul  si planifica in functie de dorintele parintilor dar mai ales de nevoile copiilor urmatoarele obiective .

Terapia ABA sub forma de sedinta</strong> ;Recomandam sa existe consecventa ,copilul sa frecventeze sedintele stabilite si sa participe la un minim de 2-3 intalniri saptamanal(1-2h);sa continue la domiciliu ,in mediul educational interventia .
In functie de numarul de ore stabilite cu parintii sedinta (2h ) va avea loc cu terapeutul saptamanal/2-3 ori lunar

Oferim si monitorizarea ,coordonarea programelor la domiciliu .

In cadrul centrului oferim interventie timpurie /intensiva comportamentala ,( ABA/VB ,Teoria Mintii ,Joc ,Joint Attention,Social Stories ,Activitati fizice adaptate …) si ne dorim sa recuperam cat mai mult copilul dar este necesar si important sa avem suportul si implicarea familiei in acest proces :)

 

pentru detalii :

concordialearningcenter@gmail.com

Catalina Nicolescu
coordonator centru
0726387728

One Response to Suntem nerabdatori sa lucram cu tine !

  1. mihaela stroia spune:

    Buna seara,numele meu este mihaela stroia si sint interesata sa lucrez cu copii cu autism .Am facut citeva luni voluntariat la un centru cu copii cu tulburari din spectru autist dupa care am lucrat ca shadow intr-o gradinita.Pentru mai multe detalii va pot trimite un cv,multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: