Incepand cu 20 octombrie se deschide Gym kids:)

Activitati recreative si sportive

                ,,Pentru a fi sanatos, un copil trebuie sa fie activ!,,

             

Beneficiarii centrului nostru fiind copii cu varsta de la 2-3 ani la 12/14  ani .

          Fiecare copil este binevenit pentru a cunoaste si a se bucura de programele  noastre !

Pe parcursul unei sedinte    urmarim  dezvoltarea fizica generala si a capacitatii motrice, formarea si educarea unei tinute corecte, integrarea copilului in grup  si dezvoltarea abilitatilor de limbaj si independenta, intr-un mediu Sigur si FUN!

Asiguram  diferite forme ale activităţii fizice variind intensitatea exercitiilor; de la uşoară, moderată, pană la intensă. Prin exercitii specifice gimnasticii de baza ( atat cu aparate/obiecte,  cat si fara acestea ) se urmareste  invatarea, consolidarea si/sau verificarea abilitatilor  motrice de baza, dezvoltarea vitezei, indemanarii, fortei, rezistentei.

Durata :

Varsta            3-5  ani : 50 min.

                       5-12/14  ani:60 min

Individual sau grup .

               .

                 Varsta ideala pentru deprinderea anumitor miscari, precum alergatul, aruncare si prinderea mingii, saritul pe perne de aer este incepand cu  2-3 ani. Copiii vor avea ocazia sa faca miscare intr-o maniera organizata prin jocuri  de miscare, trasee aplicative  precum si datorita introducerii in activitatile noastre a  unor materiale si accesorii diverse: cercuri, corzi, plasa elastica, banca de gimnastica, scara fixa, mingi, jaloane, saltele, stegulete, esarfe ,elemente senzoriale. Pentru cei mari este importanta invatarea  aplicarii diverselor strategii de joc, dar si a jocului in echipa.

Activitatile sportive sunt  indicate si copiilor cu dizabilitati: deficit de atentie, autism , hiperkinetism,sindrom Down ,alte dizabilitati dar si pentru cei care au dificultati de invatare sau probleme usoare ale motricitatii fine si grosiere ; astfel, aceste activitati, alaturi de cele recreative le imbunatatesc aptitudinile motorii, faciliteaza interactiunea cu alti copii si cresc increderea in propria persoana.

 • GREUTATE ADECVATA: lipsa de miscare, izolarea din cauza handicapului si mentalitatii comunitatii, lipsa serviciilor privind gym pentru copii determina ca o buna parte dintre copiii cu autism sa fie  obezi sau supraponderali.  Astfel, activitatea fizica va contribui la mentinerea unui indice de greutate aflat in apropierea normalitatii si desfasurarea vietii de zi cu zi fara dificultati.
 • DISTRACTIE, FUN,TONIFIERE. Prin activitatile de gym desfasurate fun si dinamic copiii sunt mai veseli, mai optimisti;  au un tonus muscular mai bun; se dezvolta o atitudine constructiva in terapie, acasa sau in mediul educational; activitatile fizice sunt mai atractive decat activitatile la masa de lucru ; Somnul se imbunatateste;
 • EFECTELE GRUPULUI ASUPRA BENEFICIARULUI, cresterea relatiilor sociale si interactiunii cu ceilalti membrii ai grupului, dobandirea de prieteni, inclusiv personalul.

                        Pe o suprafata de 100 mp sala pentru stimulare prin miscare ,,,Gym Kids ,, este utilata cu  oglinzi, accesorii sportive ,echipamente de cea mai buna calitate ,sistem de climatizare, sisteme audio.

              ,,Gym kids ,, s-a nascut din pasiune pentru copii si din dorinta de a-i ajuta sa se dezvolte corespunzator. Acest program isi  propune socializarea, educarea si dezvoltarea armonioasa a fiecarui copil in parte intr-un mediu propice varstei lor si sub supravegherea unui personal de specialitate si experienta  atat in domeniul sportiv cat si psihologic .La orele  de gym  ii vom ajuta pe copii dvstra sa isi consume energia intr-un mod creativ.Sedintele se desfasoara atat individual cat grup ,pe categorii de varsta .Totodata centrul ofera parintilor posibilitatea sa ii aiba sub supraveghere in timpul antrenamentului sau sa participe alaturi de copil la activitatile de miscare

 

In cadrul activitatilor de miscare  veti gasi un mediu noncompetitiv si suportiv sustinut de indrumatori profesionisti!

 

VA ASTEPTAM CU DRAG!!

 

 

 

 

Reclame

3 Responses to Incepand cu 20 octombrie se deschide Gym kids:)

 1. Irina Avganti spune:

  buna ziua
  ma intereseaza datele de contact ale acestei sali pentru copilul meu

  irina avganti
  0723225013

 2. Alina Ciocianu spune:

  Buna ziua,

  Care sunt datele de contact ?

  Alina Ciocianu

 3. concordialearningcenter@gmail.com
  str rodiei nr 29 ,bdul decebal,sect 3
  se fac inscrieri pe grupe de varsta pe adresa de mail mentionata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: