!www.abecedarul.com

Bine ai venit!
A aparut Matematica Intuitiva CD 1 pentru varsta 4-8 ani ( pana la clasa a2-a sem 1) si CD 2 pentru clasele 2-4 (exercitii interactive pentru exersarea algoritmilor de calcul si rezolvarea de probleme) , mai multe detalii la sectiunea Matematica Intuitiva, Demo si Contact pentru comenzi personalizate.
E-abecedarul animat (cuprinde 3 volume pe 3 Cd-uri) a schimbat viata a mii de copii usurandu-le procesul de invatare a citirii. Este un instrument folosit de invatatori, logopezi, cercetatori in domeniu.
Datorita rezultatelor extraordinare dovedite printr-o cercetare la care au participat 80 de dascali romani el a fost recomandat ca best practice de IRSCA Gifted Education, AGIRo, Asociatia Logopezilor Romani, http://www.autism.ro si http://www.sindromdown.ro
E-abecedarul a participat la Salonul National de Psihologie 2007 si 2008 si a fost prezentat la Targul de inventica de la Gura Humorului 2009.
In prezent e-abecedarul este considerat cel mai bun instrument de invatare rapida a citirii dedicat copiilor si adaptat potentialului nativ al acestora.
In anul 2006-2007 (cercetarea s-a desfasurat pe parcursul unui an scolar) au avut loc mai multe workshop-uri pe tema inovatiei didactice si a dezvoltarii motivatiei pentru lectura la: Petrosani, Brasov, Craiova, Boldesti-Scaieni, Navodari, Suceava, Tmisoara, Arad organizate la initiativa echipei noastre.
Proiectul nostru a beneficiat de sprijinul, atentia si implicarea financiara a tuturor celor care au inteles misiunea sa nobila: parinti, copii, dascali, ONG-uri, situri si forumuri de specialitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: