In cautare

Caut echipa coordonata din Anglia /Israel sa lucrez terapie.Mentionez ca lucrez din 2006 ,in Bucuresti ,sub supervizare Israel si Anglia.Am participat la diverse conferinte in domeniu ,sunt interesata sa invat si sa progresez ,sa pun in practica abilitatile si cunostintele dobandite.

tel:0728055416

mail:monica.berceanu@yahoo.com

One Response to In cautare

 1. Buna Ziua!
  Sunt licentiata in Psihologie in cadrul Universitatii Ovidius Constanta si am terminat un master in specializarea “Terapii si compensare in tulburarile de comunicare” in cadrul aceleasi facultati!
  In prezent fac terapie cu 4 copii diagnosticati cu autism si cu un copil diagnosticat cu sindrom Asperger! Parintii interesati in efectuarea terapiei la domiciliu ma pot contacta la adresa de e-mail florentyna_gheorghe@yahoo.com sau la numarul de telefon:0765682850.
  Experienta mea de lucru cu copii este de 7 ani de terapie neintrerupta minim 6 ore pe zi maxim 10 ore. Mentionez ca am efectuat diferite cursuri legate de acest domeniu avizate atat National de catre Colegiul Psihologilor din Romania cat si de Ministerul Educatiei si Cercetarii dar si de Asociatia Nationala a tinerilor si Copiilor cu Autism din Romania cat si international (bineinteles ca puteti avea acces in a vizualiza aceste diplome si recomandari cu prima intalnire pe care o vom stabili impreuna pentru ca totul sa se desfasoare in deplina transparenta atat pentru dumneavoastra cat si pentru mine ca specialist) De asemenea am recomandari din partea parintilor cu care am lucrat cat si progrese foarte pozitive cu acesti copiii.
  Importante nu sunt diplomele ci rezultatul pe care il obtinem cu copiii,iar cel mai bine veti observa experienta mea in timpul efectuarii terapiei cu copilul dumneavoastra!
  De asemenea pe parintii care se afla la inceputul terapiei cu copilul si vom lucra impreuna ii pot ajuta cu materialele necesare!
  Mentionez ca sunt si coordonator de programe terapeutice cat si logoped datorita specializarii pe care mi-a acordat-o terminarea unui masterat pe profilul acesta si anume “Terapii si compensare in tulburarile de comunicare”.
  Pot coordona o echipa formata de dumneavoastra sau pot lucra propriu-zis cu copilul dumneavoastra astfel coordonand in acelasi timp si terapia, pe langa acestea pot face si logopedie cu copilul dumneavoastra acest serviciu fiind inclus in pretul terapiei si nu separat,deci intr-un final dumneavoastra veti fi multumit atat calitativ de efectuarea terapiei cat si de diversitatea serviciilor pe care le ofer dar si de tariful practicat.
  Anuntul este valabil pentru Constanta, Medgidia si Cernavoda dar si localitatile limitrofe!
  Va doresc mult succes in efectuarea unei terapii de calitate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: