Curs de Muzicoterapie

Va oferim cursul de muzicoterapie prin corespondenta in doua variante:scurta si completa, cu foarte multe exemplificari muzicale. Muzica este compusa de Dorin Achim, muzicoterapeut.

Cursul este destinat si recomandat celor suferinzi de afectiuni neuropsihice si psihosomatice si celor interesati sa cunoasca tainele prin care MUZICA poate influenta starile sufletesti, fiind prezentate anumite aspecte ezoterice (ascunse) care le pot fi de mare ajutor. De asemenea cursul este extrem de util persoanelor interesate de evolutia spirituala, acestea putand trai stari elevate de constiinta.

Celor perseverenti le garantam reusita. Muzicoterapia este o terapie naturala si nu are nici-un fel de efecte secundare.

Cursul practic de anul 1 si anul 2 din Bucuresti se desfasoara in fiecare Sambata de la ora 16,30, respectiv 18,30 la Clinica Santo Rafael (str.Bd Dimitrie Pompei, nr. 3-5 sector 2).Telefon contact: 0740175237.

Cursul practicde anul 1 din orasul Iasi se desfăşură săptămânal la Centrul Naturist de Sănătate „Steaua Divină”, Str. G-ral Berthelot, Nr 10. Telefon contact: 0232248604, 0788690640.

Cursul practic de anul 1 din orasul Sibiu se desfăşură in locatia Asociatiei Crucea Rosie Sibiu, in fiecare Joi, ora 18:00, la adresa – Strada Xenopol nr. 1 (vis – a – vis de hotelul Imparatul Romanilor, langa fostele Galerii Carol).Telefon contact: 0732 530 931.

Autor: Dorin Achim

Reclame

2 Responses to Curs de Muzicoterapie

  1. Ana spune:

    Pot primi va rog mai multe amanunte despre acest curs? Cand incepe? Ce presupune? Detalii despre formatori…Cat costa? Multumesc frumos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: