Experti in e-health din Marea Britanie si Germania vin la Bucuresti in cadrul celei de-a 4-a editii a E-health 2009

Dr. Gottfried Dietzel, Membru al Consiliului de Conducere al German Association for Health Telematics si Glyn Hayes, Presedinte, Council for Health Informatics Professions, Marea Britanie se alatura expertilor care au confirmat prezenta la cea de-a 4-a editie a E-health 2009.

Dr. Gottfried Dietzel, expert e-health la nivel European, a coordonat Grupul Autoritatatilor de Sanatate al EHTEL (European Health Telematics Association). Mai mult decat atat, Dietzel a facut parte din conducerea G8 a Global Healthcare Applications Project. Este recunoscut drept “parintele noului card de sanatate din Germania”.

Dr Glyn Hayes,,practician e-health, a conceput primul salon de consultatii computerizat din Marea Britanie si a condus mai multe centre de e-health printre care si Primary Care Working Group al IMIA (International Medical Informatics Association). A dezvoltat si implementat numeroase produse IT dedicate eficientizatii ingrijirii pacientilor.
“Este o onoare pentru mine sa iau parte la o reuniune atat de importanta pentru Romania. Pot spune din propria-mi experienta ca informatizarea sistemului de sanatate are o pondere extraordinara atat pentru management, dar mai ales pentru pacienti”, a declarat Hayes.

Intr-un moment in care guvernele se focuseaza pe schimbarile economice care au loc la nivel international, sistemul de sanatate din Romania are nevoie de toata atentia. Tarus Media si British Medical Journal Romania ofera platforma de discutii necesara accesului la informatii cheie si la solutii relevante.

Experti din Austria, Belgia, Marea Britanie, Germania, Ungaria si Romania, directori de spitale, clinici private, medici, farmacisti, reprezentanti ai celor mai importante businessuri din Romania vor participa activ la dezbaterile privind modalitatile de implementare a sistemelor de E-Health, din perspectiva propriilor nevoi.

Accesati site-ul E-Health Tarus Media pentru mai multe detalii!

2 Responses to Experti in e-health din Marea Britanie si Germania vin la Bucuresti in cadrul celei de-a 4-a editii a E-health 2009

  1. paul gabor spune:

    Cred ca sunt un titirez si-mi fac rondul de sambata, sper sa nu va fie cu suparare…

  2. materialeaba spune:

    nicidecum!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: