Ghid logopedie „Si eu vreau sa vorbesc corect” cu CD

Ghid logopedie „Si eu vreau sa vorbesc corect” cu CD

Pret unitar: 39.00 RON (include 9 % TVA)

Minighidul logopedic
„Si eu vreau sa vorbesc corect”

Prin aceasta carte se ofera un bogat material ilustrativ Si verbal, cu multe exercitii aplicative care sustin metodologia in cele patru etape de corectare a sunetului: emitere, consolidare, diferentiere Si automatizare.
Copiii care prezinta deficiente de limbaj pot avea tulburari de conduita Si de personalitate. Acestea sunt datorate posibilitatilor reduse de exprimare Si a existentei unor temeri caracteristice persoanelor cu dizabilitati de vorbire ce le impiedica sa se desfaSoare la nivelul posibilitatilor reale.
Prevenirea Si corectarea tulburarilor de limbaj este o problema care preocupa pe toti cei care contribuie la desavârSirea educatiei vorbirii copiilor – parinti, educatoare, invatatori Si specialiSti in logopedie.

Profesor logoped Soimita Gherle

Minighidul logopedic Si eu vreau sa vorbesc corect”

este mai mult decât un ghid de logopedie. Este un ajutor real pentru profesorii de specialitate, educatori, invatatori Si mai ales copii. Copiii cu probleme de pronuntie sunt primii beneficiari ai acestui ghid care le ofera un material diversificat Si atragator. Venind in intâmpinarea unor nevoi stringente, minighidul logopedic ofera un bogat material ilustrativ Si verbal, fiind extrem de util datorita multitudinii de exercitii aplicative, jocuri Si imagini frumoase Si explicite. Prevenirea Si corectarea tulburarilor de limbaj este o problema care ii preocupa atât pe parinti, cât Si pe educatori, invatatori Si specialiSti in logopedie. Aparuta intr-un moment in care pe piata de profil nu exista o astfel de carte, deci intr-un moment de maxima necesitate, minighidul logopedic „Si eu vreau sa vorbesc corect” ofera calea cea mai sigura Si simpla catre obtinerea rezultatelor scontate in corectarea Si educarea unui limbaj corect.

Metodologia folosita de doamna profesor logoped Soimita Gherle se structureaza pe cele patru etape esentiale: emitere, consolidare, diferentiere Si automatizare, sustinute de un material ilustrativ Si verbal de exceptie. Gasiti in cele 104 pagini ale ghidului exercitii pentru formarea dictiei, de gimnastica respiratorie, de gimnastica faciala Si sublinguala, precum Si exercitii pentru pronuntia corecta a grupurilor de litere P-B, M-N, C-G-H Si alte grupuri, alte exercitii Si ilustrtii atragatoare, consecinta fiind corectarea insaSi a limbajului.

ghid_logopedie_soft

Minighidul logopedic
„Si eu vreau sa vorbesc corect”
este insotit de un CD atasat fiecarui exemplar. CD- ul vine in intâmpinarea cerintelor moderne Si perfect justificate de a transforma invatarea intr-un joc al mintii, actul invatarii corelându-se armonios cu ideea de joc pe calculator, chiar daca nu e vorba de un joc propriu zis, ci de o transpunere moderna in sunet, imagine Si text a continutului cartii.

Ca o avanpremiera a softului educational care va urma firesc minighidului logopedic, CD-ul este structurat in conformitate cu cartea, elementul de noutate constând in sunetul concretizat prin vocea autoarei, care exemplifica pronuntia corecta, ireprosabila, cu o voce atragatoare Si clara. Copiii, educatorii, invatatorii Si specialistii in logopedie au astfel un real sprijin in acest CD care faciliteaza Si inlesneste accesul la o invatare corecta, imbinând studiul cu jocul, cu imaginile frumoase, cu atractia fata de lucrul pe calculator, posibilitatea revenirii periodice asupra capitolelor de maxim interes facându-se rapid Si eficient.

Foarte usor de utilizat, acest CD, care e o oglinda a cartii, se manevreza cu uSurinta, indicatiile sunt usor de inteles Si aplicat, cartea insasi se interfereaza in mod fericit cu CD-ul, ca o completare reciproca Si fireasca.

http://www.pro-edu.ro/

Anunțuri

4 Responses to Ghid logopedie „Si eu vreau sa vorbesc corect” cu CD

 1. catalina spune:

  accesati site-ul http://www.pro-edu.ro
  si comandati acest ghid.

 2. mihaela spune:

  locuiesc in strainatate , cum as putea sa am aceasta carte este urgent va rog as putea sa o cumpar web line ? da ti _mi un rasp . va multumesc

 3. mihaela spune:

  as putea sa cumpar cartea prin web line , locuiesc in strainatate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: